Soita
ja varaa
aika
(03) 874 180

Yritys

Palvelua ihmiseltä ihmiselle, aitoa kohtaamista ja vastuullista toimintaa.

Yrityksen tausta

Emoyrityksemme on Tiimikke Oy, minkä kuvaavammaksi aputoiminimeksi perustimme Vääksyn Lääkärikeskuksen. Yritys on perustettu 2006, jolloin alkuperäinen tarkoitus oli koulutustoiminta. Elämäntilanne ja tilaisuus rohkaisivat meitä kuitenkin laajentamaan palveluamme, eli avasimme Vääksyn Lääkärikeskuksen Hotelli Tallukan yhteyteen 2.7.2007.

Siitä olemme välivaiheiden kautta siirtyneet nykyisiin toimitiloihimme Vääksyn Honkaniemeen, missä toimimme todellakin kodinomaisissa tiloissa, lämpimällä otteella ja asiakasta ajatellen.

Suomalaista omistajuutta ja työtä – lähipalvelua parhaimmillaan!

Vääksyn lääkärikeskus on aito perheyritys modernilla otteella, missä omistajuus on kasvonsa ja kätensä toiminnassa näyttävillä henkilöillä. Yrityksen kotipaikka on Asikkala. Yrityksen työntekijät ja ammatinharjoittajat ovat pääosin lähialueelta, jolloin voitaneen hyvin sanoa, että kyse on Päijät-Hämäläisestä lähipalveluyrityksestä.

Laitamme hyvän kiertämään

Terveet elämäntavat ja liikunta ovat tärkeitä arvoja niin elämässä kuin yrityksessämme, joten nuorisourheilun tukeminen on meille luonnollinen valinta. Tällä hetkellä tukemiamme tahoja/urheilijoita:

  • Verneri Suhonen, maastohiihto, Hollolan Urheilijat -46
  • Antti Turunen, ampumaurheilu, Keski-Uusimaan Ampumaseura, Asikkalan Ampumaseura
  • sekä lisäksi pienimuotoisesti muitakin seuroja/lajeja

Tämän lisäksi osallistumme mm. lasten ja nuorten yrityskoulutukseen. 2014-2015 olimme mukana Lahdessa Yrityskylässä ja kaudella olimme 2015-2018 Lappeenrannassa.

Vääksyn Lääkärikeskus on mukana kierrättämässä hyvää lastenkirja Helgan ja Helmerin viikonloppuveli Merkityskummina. Suomessa painettava kirja syntyy yhteisöllisesti joukkoluovuudella ja jokaisesta myydystä kirjasta välitetään seitsemän euroa Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä Elämälle -ohjelmaan. Olemme olleet myös kaikissa muissa Merkityskirjoissa Merkityskummina.

Tuemme myös paikallisia yleishyödyllisiä toimijoita. Kesäisin pyrimme työllistämään vähintään yhden paikallisen nuoren.

Osallistumme aktiivisesti järjestötoimintaan paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisestikin. Toimitusjohtajamme on Suomen Yrittäjien hallituksen ja Suomen Yrittäjien sote-valiokunnan jäsen sekä Lääkäripalveluyritysten yhdistyksen hallituksessa varapuheenjohtaja. Tiina Wangel on myös Lahden Seudun Yrittäjänaisten jäsen. Olemme jäsenenä myös Hämeen Kauppakamarissa sekä Hyvinvointialan Liitossa.

Meidät on valittu Asikkalan Vuoden Yrittäjiksi 2012. Keuruun Yömaratonin viestijuoksussa olemme voittaneet kaksi kertaa peräkkäin parhaan asun palkinnon. Pyrimme omalla esimerkillämme sekä toiminnallamme tukemaan liikuntaharrastuksia ja terveellisiä elämäntapoja – unohtamatta vapautta iloita ja juhlia elämää. Työpaikkamme on savuton.