Rekrytointi, avoimet työpaikat:

Tule meille töihin

Vääksyn Lääkärikeskus on aito perheyritys modernilla otteella. Olemme toimialamme vastuullinen suunnannäyttäjä edustaen arvomaailmaa, jonka avainsana on inhimillisyys. Etsimme huipputiimiimme vastuullisia erityisammattiosaajia. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Lääkäri/Työterveyslääkäri

Värikkääseen, vaikuttavaan ja iloiseen joukkoomme kaipaamme juuri sinua: Lääkäri/Työterveyslääkäri. Täällä tulevat työkaverisi vievät sinut vaikka suppailemaan työpäivän jälkeen Päijänteelle ilta-aurinkoon näihin maisemiin. Soita 03 874 180

Yhteydenotot
Työterveyshoitaja

Meillä on tarjolla työterveyshoitajan työ. Odotamme sinulta vahvaa osaamista sekä asiakasvastuullisesta työterveyshuollosta että toisaalta sairaanhoidosta toimenpiteineen. Ammatillinen koulutuksesi kattaa mieluiten molemmat osa-alueet ja osaamisesi on tätä päivää. Meillä on käytössä Acute-potilastietojärjestelmä, minkä käyttökokemusta arvostamme. Olet avoin, reipas ja oppimishaluinen. Palveuhenkisyys on sinulle tärkeää. Haluat kehittää itseäsi sekä työtäsi meillä yhteistyössä muiden ammattiryhmien kanssa. Teet yhteistyötä lääkärikeskuksen puolella.

Ota yhteyttä: tiina.wangel(a)tiimikke.fi ja sovitaan, miten pääset tutustumaan meihin sekä kertomaan itsestäsi. Palkkaus on kilpailukykyinen ja riippuu vastuullisuudestasi sekä työn menestyksekkäästä hoitamisesta.

Yhteydenotot
Ammatinharjoittajat

Joukkoomme mahtuu niin yleislääkäreitä kuin erikoislääkäreitäkin. Toivomme vastuunkantamista oman työn laadusta sekä vastaanottojen säännöllisyyttä. Tarjoamme pienen ja joustavan työyhteisön tueksesi, missä hallinto on oikeasti ruohonjuuritasolla kanssasi. Myös työsuhde on mahdollinen. Ota yhteyttä: michael.wangel(a)tiimikke.fi tai tiina.wangel(a)tiimikke.fi.

Yhteydenotot
Opiskelijat ja sijaisuudet

Meillä ei ole vakituisia harjoittelupaikkoja, mutta tilanteen ja henkilökuntaresurssien sopiessa pyrimme huolehtimaan yhteiskuntavastuustamme myös uusien ammattilaisten perehdyttämisessä työelämään. Kausityöpaikkoja tarjoamme joka vuosi paikallisille nuorille. Näistä on aiemmin ponnistanut alalle kouluttautumaan hyviä työntekijöitä. Yhteydenotot: tiina.wangel(a)tiimikke.fi.

Yhteydenotot

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää?

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Kerrothan, millaiset tehtävät vastaavat parhaiten mielenkiintoasi.

Yhteydenotot