Soita
ja varaa
aika
(03) 874 180

Hinnasto

Ohessa esimerkkejä hinnoistamme. Kysy tarvittaessa tarkemmin ajanvarauksesta lisää. Huomioi, että vastaanottokäynteihin ja toimenpiteisiin lisätään toimistomaksumme, joka on 17,00 € (alkaen 1.10.2018). Fysioterapiakäynneissä tämä on 7,00 € käyntikohtaisesti. Laboratoriokokeissa näytteenottokulu 7,00 € lisätään näytteenottokertaa kohden.

Perumaton käynti:

Jos et pääsekään ajallesi, etkä peru sitä viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 12:00 mennessä, veloitetaan perumattomasta käynnistä seuraavasti:

  • Hoitajakäynti 15 € (koskee myös laboratoriokäyntiä)
  • Yleislääkärikäynti 30 €
  • Erikoislääkärikäynti 45 €
  • Terapiakäynti 35 €

Huom! Hinnastosta löydät käyntimaksumme ja tietoa myös muista maksuista.

Mikäli aika perutaan vasta samana päivänä kuin vastaanotto olisi, peritään täysi maksu alkuperäisen varauksen ajankulun mukaisesti. Esimerkiksi samana päivänä varattu ja peruttu aika veloitetaan täysimääräisenä.
Näiden lisäksi peritään laskutuslisä 8 €/lasku. Maksun voi tulla sovittaessa suorittamaan myös paikan päälle, jolloin tätä lisää ei peritä.

Hinnasto

Laboratoriokokeita

Ultraääni-hinnasto

Ohessa PDF-liitteenä ajantasainen UÄ-hinnastomme. Kysy tarvittaessa tarkemmin ajanvarauksesta lisää.

UÄ-hinnasto

Pidätämme oikeuden hinnastomuutoksiin, mutta pyrimme ilmoittamaan niistä kuitenkin viipymättä. Kela vahvistaa sivuillaan ajantasaisen korvaustaksan ja tekee lopulliset korvauspäätökset.

Maksutavat:

  • Käteinen
  • Pankkikortit
  • Yleisimmät luottokortit

Laskuja emme anna yksityisasiakkaille. Laskuihin lisätään laskutuslisä 8 €.

Päivystyshinnat:

Hinnat ovat kaksinkertaiset lauantaista klo 16.00 alkaen maanantaihin klo 8.00 saakka sekä juhlapäivinä. Juhlapyhien aattoihin sovelletaan lauantaihinnoittelua.