Alansa vastuullinen toisintekijä

Tule meille töihin!

Tällä sivulla julkaisemme voimassa olevat rekrytointi-ilmoituksemme. Jos sopivaa täsmähakua ei ole juuri nyt käynnissä, voit halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen.

Vääksyn Lääkärikeskuksen syntytarina on uniikki ja ihmisläheinen. Teemme monta muutakin asiaa hieman toisin kuin muut. Inhimillisyyden strategia välittyy meillä myös hyvänä työilmapiirinä. Joukossamme on sekä palkkasuhteessa olevia huippuammattilaisia että lukuisia ammatinharjoittajia. Ymmärrämme yrittäjän maailmaa loistavasti, sillä olemme itsekin pitkän linjan yrittäjiä. Haluamme aina kannustaa yrittäjyyteen.

Toimitusjohtajamme Tiina Wangel toimii myös lukuisissa luottamustehtävissä, muun muassa Lääkäripalveluyritykset ry:n varapuheenjohtajana. Tiinalla on näin näkemystä toimialan uusimmista käänteistä ja halua säilyttää Vääksyn Lääkärikeskus paikkana, joka on paras mahdollinen. Niin asiakkaille kuin työntekijöille.

Työfysioterapeutti

Etsimme joukkoomme työfysioterapeutin pätevyyden sekä kokemuksen omaavaa fysioterapeuttia täydentämään palvelutarjontaamme. Yhteydenotot: Tiina Wangel.

Avoimet hakemukset

Mikäli meillä ei ole juuri nyt avointa työpaikkaa hakukriteereillä, jotka kuvaavat sinua, voit siitä huolimatta lähestyä meitä oma-aloitteisella yhteydenotolla.

Olemme toki aina kiinnostuneet kuulemaan alamme huippuammattilaisista, jotka jakavat yhteisen arvomaailman kanssamme.

Jos siis saavuit nettisivuillemme haistellaksesi työelämän uusia tuulia ja haluaisit meihin tutustumisen jälkeen jättää avoimen hakemuksen, otamme sellaisen mielihyvin vastaan.

Hakemuksen voit osoittaa toimitusjohtajallemme Tiina Wangelille.

Kuinka Vääksyn Lääkärikeskus syntyi?

Lue yritystarinamme