Fysioterapeutti

Ajanvaraus palvelee numerossa (03) 874 180

Maanantai7:30-15:30

Tiistai7:30-12:00

Keskiviikko7:30-18:00

Torstai7:30-15:30

Perjantai7:30-15:30

Honkaniementie 7, 17200 Vääksy
puh. (03) 874 180

Fysioterapeutti

Fysioterapialla pyritään tukemaan yksilön terveyttä ja hyvinvointia edistämällä hänen toimintakykyään, työkykyään ja liikkumistaan arjessa. Liikkumis- ja toimintakyky voivat heikentyä esimerkiksi kivun, sairauden, vamman tai ikääntymisen seurauksena. Yleinen syy hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle onkin toiminnan haitat ja kiputilat tuki- ja liikuntaelimistössä. Tyypillisesti oireita ovat esimerkiksi niska-hartiaseudussa, olkapäissä, alaselässä ja alaraajoissa.

Fysioterapia suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen yksilön tarpeet huomioiden. Ensimmäisellä tapaamiskerralla kartoitetaan asiakkaan tilanne ja ongelmakohdat ja tämän perusteella tehdään suunnitelma jatkoon.

Fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat mm. fysioterapeuttinen ohjaus- ja neuvonta, ohjaus omatoimiseen harjoitteluun, manuaalinen terapia, nivelten mobilisointi, teippaukset ja tarvittaessa myös apuvälinetarpeen arviointi.

Työfysioterapeutti

Työfysioterapeutin erikoisosaamiseen kuuluvat ergonomia sekä työntekijän fyysisen työ- ja toimintakyvyn edistäminen työntekijän omassa työympäristössä. Työfysioterapeutti arvioi työntekijän fyysistä työ- ja toimintakykyä, ergonomiaa ja työssä kuormittumista ja antaa neuvontaa ja ohjausta tuki- ja liikuntaelinten terveyden ylläpitämisessä ja edistämisessä. Työfysioterapeutti myös ohjeistaa sopivien työasentojen ja -tapojen löytämisessä. Työfysioterapeutit osallistuvat myös uusien työskentelytilojen ja  -välineiden suunnitteluun.

Fysioterapian muodot:

  • Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia
  • Työfysioterapia
  • Urheilufysioterapia
  • Leikkausten jälkeinen kuntoutus
  • Ikääntyvien fysioterapia
  • Manuaalinen terapia
  • Kinesioteippaus
  • Työpaikka- ja kotikäynnit

Soita meille

puh. (03) 874 180

Mitä palvelumme maksavat?

Tutustu hinnastoon