Tervetuloa kodikkaaseen Vääksyn Lääkärikeskukseen!

Erikoislääkäri

Vääksyn Lääkärikeskuksen erikoislääkärit ovat sinua varten ja neuvovat terveydestä huolehtimiseen liittyvissä asioissa oman erikoisalansa puitteissa. Erikoislääkärit diagnosoivat ja hoitavat sairauksia sekä antavat asiantuntijalausuntoja.

Lue lisää

Hoitajapalvelut

Hoitajan monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. hoitotyötä, näytteenottoa, neuvontaa, ohjausta ja tukemista. Hoitajamme osallistuvat tarvittaessa toimenpiteisiin. Hoitajamme tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Lue lisää

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voit tulla aina, jos jokin terveydessäsi askarruttaa. Yleislääkärimme puoleen voi kääntyä kaikissa yleisissä sairauksissa ja vaivoissa sekä myös ajoterveystarkastuksiin ja muihin terveystarkastuksiin liittyvissä asioissa. Yleislääkärit tekevät myös pienkirurgisia toimenpiteitä ja injektiohoitoja, kuten kortisoni-pistoksia sekä muita lääkeinjektioita.

Lue lisää

Terapeutit

Terapeuttimme ja psykologimme ovat sinua varten, kun tarvitset apua. Kohtaamme sinut yksilöllisesti ja huomioimme tilanteesi kokonaisvaltaisesti. Meille on tärkeää, että löydät itsellesi henkilökohtaisesti sopivan ja tavoitteellisesti toimivan hoitomuodon.

Lue lisää

Kuvantaminen

Radiologimme tekee lääkärin lähetteellä ultraäänitutkimuksia ja niihin liittyviä näytteenottoja. Sisätautilääkärimme tekee sydämen ultraäänitutkimuksia. Gynekologimme tekevät raskaudentilan sekä muitakin gynekologisia ultraäänitutkimuksia.

Lue lisää

Laboratorio

Tarjoamme kattavat ja luotettavat laboratoriotutkimukset. Tutkimukset tehdään joskus jo vastaanottokäynnin yhteydessä. Joihinkin laboratoriokokeisiin lääkärimme ohjaavat ajanvarauksen kautta, sillä näihin saatetaan tarvita erilliset valmistautumisohjeet.

Lue lisää

Työterveyspalvelut

Työterveyshuolto on kaikkien työssäkäyvien oikeus työsuhteen laadusta ja kestosta riippumatta. Tarjoamme työterveyshuollon kokonaisvaltaista palvelua edistämään terveellistä työympäristöä ja turvallisia työoloja. Kysy lisää tth@vaaksynlaakarikeskus.fi

Lue lisää

Toimenpiteet

Hoidamme pientapaturmia ja teemme pientoimenpiteitä. Tarvittaessa diagnoosin tekemisessä voidaan käyttää erilaisia kuvantamis- ja muita tutkimuksia sekä laboratoriokokeita.

Lue lisää

Fysioterapeutti

Fysioterapialla pyritään tukemaan yksilön terveyttä ja hyvinvointia edistämällä hänen toimintakykyään, työkykyään ja liikkumistaan arjessa. Liikkumis- ja toimintakyky voivat heikentyä esimerkiksi kivun, sairauden, vamman tai ikääntymisen seurauksena. Yleinen syy hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle onkin toiminnan haitat ja kiputilat tuki- ja liikuntaelimistössä.

Lue lisää

Haluatko varata ajan?

Ajanvaraukseen